INGREDIENTS :
- 350 Gr. de cigrons
– 250 de llenties
– un os de pernil
– 1 xoriç
– 1 tros de carn magre
– 1 bitxo
– 1 fulla de llorer
–un cap d’alls
– oli i sal
Posar en remull els cigrons i les llenties tota la nit.
EL dia següent posar les llegums a una cassola i afegir-hi el cap d’alls sencer, el pernil, la carn, la xoriç, i el llorer, i un bon raig d’oli Cobrir-ho amb aigua freda, i deixar-ho coure a foc lent 1 hora. Si veus que hi falta aigua afegissin.
Salar, i tallar el xoriç petit i afegir-lo a la cassola, i deixar-ho coure ½ hora més
EL dia següent posar les llegums a una cassola i afegir-hi el cap d’alls sencer, el pernil, la carn, la xoriç, i el llorer, i un bon raig d’oli Cobrir-ho amb aigua freda, i deixar-ho coure a foc lent 1 hora. Si veus que hi falta aigua afegissin.
Salar, i tallar el xoriç petit i afegir-lo a la cassola, i deixar-ho coure ½ hora més
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada