- ½ K. de mongetes grosses
– ½ orella de porc
– ½ peu de porc
– un os de pernil
– 100 g . de xoriç
- Un tros de botifarra negra
- Un tros de botifarra negra
– 1 pebrot vermell
– 100 g . de mongetes tendres
– 1 ceba
– una cabeça d’alls
– 2 fulles de llorer
– 1 culleradeta de pebre vermell
– 2 cullerades de tomàquet sofregit.
Bullir les mongetes, el peu, l’orella, l’os de pernil, i el xoriç, i el llorer.
Fregir la ceba, el pebrot, i els alls.
Quan ja estigui cuit, posar-hi el tomàquet fregit, i el pebre vermell.
Abocar-ho sobre les mongetes i deixar-ho coure 5 minuts més.
Deixar-ho reposar una hora avanç de servir
Quan ja estigui cuit, posar-hi el tomàquet fregit, i el pebre vermell.
Abocar-ho sobre les mongetes i deixar-ho coure 5 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada