VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 24 de setembre del 2010

EMPEDRAT

Ingredients:

500 g de mongetes seques cuites 
300 g de bacallà esqueixat 
1 ceba tendre
½ pebrot verd  i  ½ de vermell
100 g. d’olives d’Aragó negres 
 2 grans d’all 
 2 tomàquets vermells que siguin durs
 – oli, sal i pebre
( Una llauna d’anxoves, això és optatiu )

Agafarem el bacallà que ja tindrem dessalat i ben escorregut i el tallarem petit .

En una plata i posarem el bacallà, la ceba filatejada, el pebrot tallat petit, les anxoves tallades, els dos grans d’all trinxats , el suc d’un tomàquet , i les olives,.  ho amanirem Ho deixarem macerar ½ hora perquè es barregin bé els gustos

Seguidament ja hi podem posar les mongetes, les olives, i l’altre tomàquet fet a quadrats. Si fa falta ho rectificarem de sal i ho remenarem bé . Es serveix fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada