Ingredients:
200g. de vedella
200g. de porc
2 pits de pollastre
1 ceba
1 copa de brandi
½ got de llet un tros de molla de pa
una llauneta de pate
50 g. de formatge blau
oli sal i pebre
Beixamel
Formatge ratllat
En una paella fregir el tall tallat a tacs i la ceba, assaonat amb sal i pebre.
Quan ja estigui ros posar-hi el brandi i flamejar-ho,afegir-hi la llet i el pa, per lligar.
Trinxar-ho tot i afegir-hi el formatge esmicolat, i el pate.
Bullir els canelons, i omplir amb aquesta farsa. Quan ja estigui ros posar-hi el brandi i flamejar-ho,afegir-hi la llet i el pa, per lligar.
Trinxar-ho tot i afegir-hi el formatge esmicolat, i el pate.
Posar-hi beixamel , formatge ratllat per sobre i posar-los al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada