VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 28 de setembre del 2010

CIGRONS AMB PICADA




-Ingredients:

-½ k. de cigrons

– 2 cebes

– 1 ou dur

– 2 grans d’all

-10 o 12 ametlles torrades

– 1 culleradeta de pebre vermell

- 1 cullerada de brandi

– julivert – oli , i sal ,i pebre.

Posar els cigrons en remull amb una cullerada de carbonat el dia abans de coure’ls.

Coure com fem sempre. Tallar la ceba a juliana i fregir poc a poc, que no quedi rossa.

Escorre els cigrons ja cuits i posar-los a la cassola de la ceba. 

Fer una picada amb tots els altres ingredients, desfer-la amb una mica de suc de coure els cigrons i afegir-la a la cassola.

Deixar 5 minuts i servir.

OBSERVACIONS

Si pot posar costella de porc tallada petita.

Sofregir abans que la ceba, i després amb el mateix oli, fregir la ceba.

Però ja no és una recepta tan lleugera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada