-Ingredients:
-½ k. de cigrons
– 2 cebes
– 1 ou dur
– 2 grans d’all
-10 o 12 ametlles torrades
– 1 culleradeta de pebre vermell
- 1 cullerada de brandi
– julivert – oli , i sal ,i pebre.
Posar els cigrons en remull amb una cullerada de carbonat el dia abans de coure’ls.
Coure com fem sempre. Tallar la ceba a juliana i fregir poc a poc, que no quedi rossa.
Escorre els cigrons ja cuits i posar-los a la cassola de la ceba.
Fer una picada amb tots els altres ingredients, desfer-la amb una mica de suc de coure els cigrons i afegir-la a la cassola.
Deixar 5 minuts i servir.
OBSERVACIONS
Si pot posar costella de porc tallada petita.
Sofregir abans que la ceba, i després amb el mateix oli, fregir la ceba.
Però ja no és una recepta tan lleugera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada