Ingredients .
una capsa de canelons ( de 20 plaques )
una llauna de tonyina
2 ous durs
1 porro
salsa de tomàquet feta.
Bullir els canelons. Sofregir la ceba sense que es faci rossa.
Hi afegirem la tonyina esmicolada junt amb el seu oli, els ous durs trinxats, la meitat des dos formatges, 2 o 3 cullerades de tomàquet fregit.
Amb tot això ben barrejat farcirem els canelons.
Untarem una safata i posarem els canelons. A sobre hi posarem la salsa de tomàquet restant.
També el poden napà amb beixamel .
Hi afegirem la tonyina esmicolada junt amb el seu oli, els ous durs trinxats, la meitat des dos formatges, 2 o 3 cullerades de tomàquet fregit.
Amb tot això ben barrejat farcirem els canelons.
Untarem una safata i posarem els canelons. A sobre hi posarem la salsa de tomàquet restant.
També el poden napà amb beixamel .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada