VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 1 de maig del 2010

COLIFLOR AMB SALSA D'AMELLES

                                                            Resultat d'imatges de cliflor amb salsa

Ingredients

330 g de tonyina en oli (pes de la llauna sense escórrer)

3 ous

200 ml de nata líquida per cuinar (18% de matèria grassa)

8 cullerades soperes de tomàquet fregit

1 cullerada sopera de maionesa

1 cullerada sopera de ketchup (opcional)

1 cullerada sopera de mostassa (opcional)

Sal i pebre al gust

Posar tots els ingredients al vas de la batedora i triturar fins a obtenir una barreja homogènia. Abocar el batut en un motlle rectangular apte per a microones (serveix un tupper), i coure al micro durant 15 minuts a potència màxima. Convé fer-li un cop d'ull de tant en tant.

Quan passin els 15 minuts comprovarem si està cuit introduint un ganivet, si aquest surt net estarà llest.

No us espanteu en veure la part de dalt, es queda seca, gairebé cremada; quan el paté estigui fred es desemmotlla, es talla aquesta escorça.
Es pot servir acompanyat d'enciam i adornat amb maionesa o amb petites tartaletes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada