VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 6 d’abril del 2010

PASTÍS D'ESPÀRRECS


PASTIS DE ESPARRECS

- 1 pot petit maionesa

- 1 pot petit puntes d’espàrrecs

- 1launa de tonyina

- 1paquet de pa de motlle

Per adornar.

- 2 ous durs una llauneta d’anchoves

- una llauneta de pebrot vermell

- olives farcides

- enciam

-tomàquet.

Agafar la tonyina la maionesa i els espàrrecs i triturar-ho amb el mini primer.

Traure les crostes del pa i anar-lo posant ben posat al fons del motlle,

 ( VA MOLT BÉ UNA CAPSE DE GALETES RODONA)

que quedi tot ben cobert de pa, cobrint amb trossets tots els racons del motlle.

Untar el pa amb aquesta pasta i anar fent capes 2-o-3 segons com sigui el motlle, es te de guardar pasta per quan es desemmotllar el pastis.

Deixar-lo 4-o-5 hores a la nevera (millor tota nit-) Passar un ganivet pel voltant del pastis i abocar-lo damunt d’una plata i ja es pot adornar, amb els ous les anxoves el pebrot etc..etc..etc a gust de cadascun

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada