VIQUI
Seguidors
dilluns, 7 de juny del 2010
TARTA D’AMETLLES I PINYA
Ingredients:
Pasta:
-100 g. de mantega
– 1 ou
– una cullerada de sucre
– un polset de sal – i la farina que admeti.
Per el farcit:
- 1 pot de pinya amb almívar
– 200 g. d’ametlla molta
– 3 ous
– ½ ampolla de crema de llet
– ½ got de dolç
– ½ got d’almívar
- 4 cullerades de sucre.
Fer la pasta de la base del pastís i estirar-la amb un corró. Folrar un motlle untat amb mantega, i posar-ho 10 o 12 minuts al forn.
Amb el mini pimer triturar la meitat de la pinya junt amb tots els altres ingredients. Abocar-ho sobre la pasta ja cuita i adornar amb la pinya restant.
Posar-ho al forn 25 o 30 minuts.
Un cop fet i quan encara està ben calent, es pot pintar de sobre amb una mica de melmelada.
Etiquetes::
POSTRES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada