VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 7 de juny del 2010

TARTA D’AMETLLES I PINYA




Ingredients:

 Pasta:

-100 g. de mantega

– 1 ou

 – una cullerada de sucre

– un polset de sal – i la farina que admeti.

Per el farcit:

- 1 pot de pinya amb almívar

 – 200 g. d’ametlla molta

– 3 ous

– ½ ampolla de crema de llet

 – ½ got de dolç

– ½ got d’almívar

- 4 cullerades de sucre.

Fer la pasta de la base del pastís i estirar-la amb un corró. Folrar un motlle untat amb mantega, i posar-ho 10 o 12 minuts al forn.

 Amb el mini pimer triturar la meitat de la pinya junt amb tots els altres ingredients. Abocar-ho sobre la pasta ja cuita i adornar amb la pinya restant.

 Posar-ho al forn 25 o 30 minuts.

Un cop fet i quan encara està ben calent, es pot pintar de sobre amb una mica de melmelada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada