VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 22 de febrer del 2018

PASTA – ESPIRALS AMB CARN MAGRE





400 g. d’espirals –pasta caragolada

400 g de carn magre tallada petita

Una ceba

4 – o - 5 cullerades de tomàquets sofregit

1 ou dur

1 pastilla de brou de carn

2 grans d’all

2 maries

8 – o - 10 ametlles torrades

½ gotes de vi blanc

Oli – sal – i – pebre.

Posar una cassola al foc amb aigua i desfer la pastilla de brou .

Sufragi la carn magre, ( també pot ser salsitxes, però es més gustos amb carn magre)

Retirar-ho, i posa-hi la ceba trinxada, abans que es faci rossa, posar-hi el tomàquet fregit, i el vi, deixar-ho uns moments, i posar-hi la pasta, ( sense bullir) i el brou que ho cobreixi.

Deixar que vagi coent la pasta uns 5 minuts.
Fer la picada amb l’ou les maries, els alls i les ametlles.

Desfer-ho amb una mica d’aigua i afegir-ho a la cassola, i deixar-ho 3 o 4 minuts més
Aquesta pasta ha de quedar una mica sucosa.

També es pot servir amb formatge ratllat si es vol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada