Ingredients:
- fideus gruixuts
-½ carabassó si és gros o 1 si és mitjà
– 2 pastanagues
– un pot de xampinyons o ½ k de
frescos
– 4 o 5 grans d’all
– formatge ratllat
– fulles d’alfàbrega
– oli
– sal i pebre
– 1 pastilla de brou concentrat.
Bullir la pasta amb aigua, la
pastilla de brou i una mica de sal.
La pasta
bullir-la poquet, així no es trencarà
Deixar-la reposar 5 minuts amb el
seu suc perquè s’infli.
Sofregir els alls i treure’ls, en
el mateix oli sofregir els xampinyons i quan hagin deixat anar tota l’aigua
posar-hi la pastanaga, el carabassó ratllat i les fulles d’alfàbrega, picadets
ben petites.
Deixar-ho estofar amb poc foc i tapat.
Quan ja
estigui tot cuit, posar-hi la pasta i el formatge ratllat, remenar-ho bé i
servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada