- Ossos de vedella (espinada)
– Verdures
– Ceba
-, pastanaga
– porro
– tomàquet
– alls sense pelar.
Rostir els ossos fins que siguin ben rossos.
Afegir-hi les verdures i deixar-ho que es torrin bé.
Cobrir-ho se vi negre.( si és molt fort es pot rebaixar amb una mica d’aigua)
Fer reduir a la meitat.(2 Hores aproximadament ) posar-hi aigua freda i tornar a fer reduir (2) hores més.
Colar i guardar a la nevera. També es pot congelar amb petites dosis, i es per enriquir qualsevol guisat, de carn
Sufragi uns quants bolets trinxats, o pèsols, o patates tallades a cantos, afegir-hi una mica de crema de llet o formatge blau, un glaço de salsa espanyola, i un cop desfet, tirar-ho per sobre la carn.Es una salsa bastant elaborada, però, serveix per acompanyar,varius guisats
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada