VIQUI
Seguidors
dimecres, 6 de febrer del 2013
CORONA DE VERDURES
Ingredients:
- carbassó
– 4 o 5 fulles de gelatina
- albergínia–pastanagues
– pèsols
– mongetes tendres
– coliflor.
La verdura és segons la temporada, es pot posar-hi el que es vulgui, però poc de cada cosa.
Tallar tota la verdura a daus i bullir-la una mica, amb poca aigua, té de quedar “ al dente per entendre’ns
Untar un motlle i posar-hi la verdura ben repartida.
Estovar la gelatina amb aigua freda, desfer-la amb el suc de coure la verdura i tirar-la per sobre del motlle que ja i tenim la verdura. deixar-la tota la nit a la nevera. Servir acompanyada de salsa rosa o maionesa
Etiquetes::
VERDURES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada