VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 6 de febrer del 2013

FLAM DE VERDURES

 

Ingredients:

- pastanaga

– pèsols

 – coliflor

– mongetes tendres

100 g. de formatge ratllat

100 g. de pernil dolç tallat a daus

– 6 cullerades de salsa de tomàquet

– 3 ous

– 1 got de crema de llet

– mantega

– sal i pebre.
 

Bullir les verdures. Un cop cuites barrejar-hi el pernil dolç, i el tomàquet.

 Batre, els ous junt amb la crema de llet i el formatge ratllat. Barrejar-ho tot i salpebrar.

 Untar un motlle d’anar al forn, i abocar-ho tot.

 Posar-ho a coure al forn al bany maria. Per saber quan està cuit punxar-ho amb una agulla de fer mitja.

Perquè quedi més vistós el pastís, es pot fer bullir les verdures per separat, i anar-ho posant pes capes de diferents colors.
Pastanaga, pèsols, col-i-flor, i mongetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada