Ingredients:
- una col
– 2 pastanagues
– una tassa d’arròs
– ½ k. de xampinyons
– 4 cullerades de salsa de tomàquet
– 1 ceba grossa
– 2 grans d’all
– 50 g . de formatge
– una pastilla de brou de verdures
- un grapadet de panses
– oli sal
– pebre
– julivert.
Agafar una fulla de col per persona si són grosses o 2 si son petites bullir-la 10 o 12 minuts.
Bullir l’arròs. ( te de quedar espès ).
Tallar la ceba i sofregir junt amb els alls, tallar les pastanagues i els xampinyons ben petits i afegir a la ceba. Trinxar la col que ha quedat ben petita i també afegir a la paella junt amb ½ pastilla de brou.
Quan ja estigui cuit, posar-hi les panses, l’arròs bullit ben escorregut, el formatge ratllat, el tomàquet, julivert picat petit, sal i pebre.
Barrejar bé i omplir les fulles de col, posar-les a una safata d’anar al forn.
Desfer la mitja pastilla que queda amb aigua calenta i tirar-la per sobre la col. Posar-ho al forn 20 o 25 minuts.
També es poden enfarinar i fregir ben rosses, jo les preferixo rebossades
Es pot acompanyar d’alguna salsa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada