VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 6 de febrer del 2013

COL FARCIDA DE VERDURES





Ingredients:


- una col


– 2 pastanagues


– una tassa d’arròs


– ½ k. de xampinyons


– 4 cullerades de salsa de tomàquet


– 1 ceba grossa


– 2 grans d’all


50 g. de formatge


– una pastilla de brou de verdures


 - un grapadet de panses


– oli sal


– pebre


– julivert.

Agafar una fulla de col per persona si són grosses o 2 si son petites bullir-la 10 o 12 minuts.

Bullir l’arròs. ( te de quedar espès ).

Tallar la ceba i sofregir junt amb els alls, tallar les pastanagues i els xampinyons ben petits i afegir a la ceba. Trinxar la col que ha quedat ben petita i també afegir a la paella junt amb ½ pastilla de brou.


Quan ja estigui cuit, posar-hi les panses, l’arròs bullit  ben escorregut, el formatge ratllat, el tomàquet, julivert picat petit, sal i pebre.

 Barrejar bé i omplir les fulles de col, posar-les a una safata d’anar al forn.

Desfer la mitja pastilla que queda amb aigua calenta i tirar-la per sobre la col. Posar-ho al forn 20 o 25 minuts.

També es poden enfarinar i fregir ben rosses, jo les preferixo rebossades  
Es pot acompanyar d’alguna salsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada