Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 9 de gener de 2012

PASTÍS DE PA DE MOTLLE I CARN O TONYINA


Ingredients 


-  1/2 k. de carn picada o 2 llaunes de tonyina

 – 1 paquet de pa de motlle

– un pot de tomàquet sofregit

– 2 cebes mitjanes

 – 1 paquet de formatge a llesquetes

– un sobre de formatge ratllat

--1 copa de vi blanc

 –1 cullerada rasa de farina

  – mantega o margarina.
      
Beixamel per posar sobre el pastís

 Agafar una paella i posar-hi mantega i la carn
 picada, sofregir una mica i posar-hi la ceba
 filetejada ben fina, deixar-ho coure fins que la
 ceba estigui cuita però no rossa, afegir-hi el 
tomàquet , la cullerada de farina deixar-ho
 2 o 3 minuts perquè es cogui una mica la
 farina i posar-hi el vi, deixar-ho 2 minuts  
més i apagar el foc.

Agafar una safata d’anar al forn i untar-la amb
 mantega.

 Treure la crosta del pa i anar-lo posant ben 
aprestat al fons de la safata, abocar-hi tot el 
sofregit de la paella, posar-ho bé, i cobrir-ho
 amb les llesquetes de formatge .

A sobre posar hi un altre capa de pa .

Fer una beixamel clareta i cobrir tot el pa ,
 espolsar-hi el formatge ratllat i posar-ho al forn.

Si es fa amb tonyina, es fa el sofregit igual però sense la tonyina s’hi afegeix quan ja esta fet el sofregit .
                                

A fora del foc es barreja tot i es fa igual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada