VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 19 d’agost del 2025

TALLARENES AL PESTO


 TALLARINES AL PESTO 

                               

Ingredients:

 

 300gr. tallarines,

 

8 tomáquets secs i hidratats en oli d'oliva,

 

75 gr. de parmesà ratllat,

 

1 dent d'all,

 

50 gr. de pinyons

 

un pebrot caiena,

 

 alfàbrega fresca,

 

 oli d'oliva.


  PREPARACIO: Uns dies Abans Poseu en un bol Els tomáquets secs Coberts amb oli d'oliva per tal de rehidratar-los.

 

Fregar Els pinyons en oli d'oilva Fins que és daurin per complet.

 

Tritureu Els tomáquets secs i hidratats AMB l'oli d'oliva, el parmesà ratllat (resetvar Una mica per decorar el plat), el pebrot caiena i una mica d'alfàbrega.

 Coure la pasta en abundant aigua bullint AMB sal, Els minuts que indiqui el fabricant rentar-els AMB aigua freda escolament , i reservar.

Servir Els plats AMB una base de pasta, i regar Amb la salsa de pesto, una mica de parmesà ratllat i alguna fulla d'alfàbrega fresca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada