TALLARINES AL PESTO
Ingredients:
300gr. tallarines,
8 tomáquets secs i hidratats en oli d'oliva,
75 gr. de parmesà ratllat,
1 dent d'all,
50 gr. de pinyons
un pebrot caiena,
alfàbrega fresca,
oli d'oliva.
PREPARACIO: Uns dies Abans Poseu en un bol Els tomáquets secs Coberts amb oli d'oliva per tal de rehidratar-los.
Fregar Els pinyons en oli d'oilva Fins que és daurin per complet.
Tritureu Els tomáquets secs i hidratats AMB l'oli d'oliva, el parmesà ratllat (resetvar Una mica per decorar el plat), el pebrot caiena i una mica d'alfàbrega.
Coure la pasta en abundant aigua bullint AMB sal, Els minuts que indiqui el fabricant rentar-els AMB aigua freda escolament Bé, i reservar.
Servir Els plats AMB una base de pasta, i regar Amb la salsa de pesto, una mica de parmesà ratllat i alguna fulla d'alfàbrega fresca.
VIQUI

Seguidors
dimarts, 19 d’agost del 2025
TALLARENES AL PESTO
Etiquetes::
PASTA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada