VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 24 de juliol del 2024

PASTIS DE CARBASSÓ



Ingredients

1 kg de carbassó

1 ceba grossa

4 ous

150 g de pernil dolç

150 g de cansalada fumada

100 g de formatge ratllat

un tros de mantega

sal-i-pebre

Elaboració

En primer lloc fregir la ceba i un cop hagi agafat un color daurat, agafar el carbassó pelat i a trossos petits.

 D'altra banda, fregir el pernil i la cansalada amb la mantega. Batre tots els ous, posar-hi sal, i tot seguit tot el fregit. Barrejar-ho tot i afegir-hi el formatge ratllat.

Posar aquesta mescla en un motlle tipus plum-cake untat de mantega i posar-ho al forn a uns 170º durant aproximadament 30 minuts. Es desemmotlla fàcilment i pot servir fred o calent.

 A mi mel varen explicar ems el carbassó pelat, però jo no el pelo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada