Ingredients
1 kg de carbassó
1 ceba grossa
4 ous
150 g de pernil dolç
150 g de cansalada fumada
100 g de formatge ratllat
un tros de mantega
sal-i-pebre
Elaboració
En primer lloc fregir la ceba i un cop hagi agafat un color daurat, agafar el carbassó pelat i a trossos petits.
D'altra banda, fregir el pernil i la cansalada amb la mantega. Batre tots els ous, posar-hi sal, i tot seguit tot el fregit. Barrejar-ho tot i afegir-hi el formatge ratllat.
Posar aquesta mescla en un motlle tipus plum-cake untat de mantega i posar-ho al forn a uns 170º durant aproximadament 30 minuts. Es desemmotlla fàcilment i pot servir fred o calent.
A mi mel varen explicar ems el carbassó pelat, però jo no el pelo.
VIQUI

Seguidors
dimecres, 24 de juliol del 2024
PASTIS DE CARBASSÓ
Etiquetes::
CARABASSONS i CARBASSA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada