VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de juny del 2024

POLLASTRE AMB MARISC


 


Ingredients:

 - un pollastre a trossos

 – ½ got de vi blanc

- ½ k. de musclos

– ½ k. de cloïsses

– una ceba

- 2 grans d’all

– 3 cullerades de tomàquet fregit

–sal i pebre.


Fregir el pollastre, i posar-lo a una cassola, a la que estarem sofregint la ceba i l’all. 

 Obrirem els musclos i les cloïsses en una cassola i posarem el vi  (colarem el suc amb un drap net dintre el colador perquè no hi vagi gents de terra ) posarem el suc d’obrir els musclos i les cloïsses a sobre el pollastre junt amb el tomàquet.


 El deixarem fer la xup xup 15 minuts.


Passat aquest temps, i posarem els musclos i les cloïsses i els hi deixarem 2 minuts.


Si veiem que hi ha massa suc no li posarem tot, el suc.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada