20 plaques de canalons
400g de gírgoles
400g. De gambes
2 grans d’all – julivert
Sal i pebre
BEIXAMEL
Beixamel, mantega, farina, llet, formatge ratllat, i sal.( si pot picar una mica de julivert, per donar-hi una mica de color)
En una paella amb una mica d’oli, fregirem les una mica les gambes. Amb l’oli que ha quedat de les gambes, fregirem les gírgoles una mica trinxades.
Quan estiguin cuits, hi afegirem els alls picats, el julivert, i les gambes netes salpebrarem.
Ho passarem per l’un-dos-tres.
Bullirem els canelons, amb molta cura de que no s’enganxin uns amb els altres, (mirarem les instruccions del paquet )
Els estendrem sobre un drap net, ven posats, i els anirem omplint, i enrotllant.
Per fer la beixamel, ja tots en sabeu, però es poden bullir els caps de les gambes, amb poca aigua, i a la beixamel, posar-hi meitat brou de gambes, i meitat llet .
Posar una mica de beixamel al fons de la safata que hem de posar els canelons al forn, i anar posant els canelons ben posats.
Cobrir-ho amb la beixamel, i escampar-hi el formatge ratllat, i al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada