VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 29 de febrer del 2024

BUNYOLS DE BACALLÀ

 

 

 300 g de bacallà dessalat esqueixat

 

 2 ous

 

 120 g de farina de blat

 

150 ml d'aigua, també es pot fer amb cerveza .

 

 1 culleradeta de llevat químic en pols

 

 2 cullerades de julivert fresc picat

 

Hi ha qui afegeix alguna dent d'all picat ( a mi m’hi agrada )

 

 ½ ceba

 

 Una mica de pebre blanc

 

 Un pessic de sal  (Tenir cura amb la sal.)

 

 Oli per fregir

 

Esmicola el bacallà amb les mans en trossos petits.

Pica la ceba molt finament.

 

Fes el mateix amb el julivert. ( i l’all, si ni vols )

 

En un bol, bat els ous. Afegeix-hi el bacallà, la ceba, el julivert,

        el pebre i un pessic de sal. Barreja tot molt bé.

Incorpora la farina i laigua o cerveza  per tandes.

 

Barrejar-ho bé.

Escalfa en una paella abundant oli. Vés fent cullerades de massa

Cuina per les dues cares fins que estiguin bé daurades.

 

Posa-les sobre un plat amb paper absorbent i així retirar l'excés

d'oli.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada