300 g de bacallà dessalat esqueixat
2 ous
120 g de farina de blat
150 ml d'aigua, també es pot fer amb cerveza .
1 culleradeta de llevat químic en pols
2 cullerades de julivert fresc picat
Hi ha qui afegeix alguna dent d'all picat ( a mi m’hi agrada )
½ ceba
Una mica de pebre blanc
Un pessic de sal (Tenir cura amb la sal.)
Oli per fregir
Esmicola el bacallà amb les mans en trossos petits.
Pica la ceba molt finament.
Fes el mateix amb el julivert. ( i l’all, si ni vols )
En un bol, bat els ous. Afegeix-hi el bacallà, la ceba, el julivert,
el pebre i un pessic de sal. Barreja tot molt bé.
Incorpora la farina i laigua o cerveza per tandes.
Barrejar-ho bé.
Escalfa en una paella abundant oli. Vés fent cullerades de massa
Cuina per les dues cares fins que estiguin bé daurades.
Posa-les sobre un plat amb paper absorbent i així retirar l'excés
d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada