INGREDIENTS:
Per al farciment:
6 ous
150 g de palets
de cranc (Surimi)
100 g de maionesa
50 g d'olives
verdes
Per decorar:
palet de palet de cranc (surimi)
La resta del pot
d'olives
ELABORACIÓ:
Cou els ous en
abundant aigua bullint durant 12 minuts.
Pica els palets
de surimi i les olives ben petitó i col·loca en un bol.
Refreda i pela els ous. Talla'ls per la meitat
al llarg, separa el rovell de la clara i introdueix els rovells al bol del
surimi. (Reserva un dels rovells per decorar)
Aixafa les
Yemas, Afegeix Maionesa i fins a formar una pasta. Omple les clares dels ous
amb la pasta de surimi i col·loca en un plat.
Decora amb una
gota de maionesa, el rovell, reservat anteriorment, ratllada per sobre i el
palet de surimi tallat a rodanxes.
Serveix amb la resta de les olives al centre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada