INGREDIENTS
½ k. de bledas
Una patata gran o dues de mitjanes.
2 grans d'all.
2 talls de cansalada del coll
4 cullerades d´oli d´oliva.
Sal – una punteta de vitxo
Pelem les patates i les trossegem a daus.
Pelem l'all i filetegem.
Coem les patates en una cassola cobertes d'aigua , un pessic de sal i un rajolí d'oli.
En una paella amb 4 cullerades d'oli d'oliva daurem la cansalada talladeta a daus, i quan ja està cuita, i posem les dents d'alls filetejats, i una punteta de vitxo ( es optatiu) tot seguit hi posem les bledes ven escorregudes (Els alls es cremerien deseguida, si es deixen gaire, i després amarguen)
Afegim les patates cuites i escorregudes, mullem el conjunt amb una mica del brou de cocció de les patates. Si veiem que han de quedar massa seques.
Posem a punt de sal i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada