VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 10 de juny de 2022

SENZILLAMENT BLEDES

 



 INGREDIENTS

½ k. de bledas

Una  patata gran o dues de mitjanes.

2 grans d'all.

2 talls de cansalada del coll

4 cullerades d´oli  d´oliva.

Sal – una punteta de vitxo

Pelem les patates i les trossegem  a daus.

 Pelem l'all i filetegem.

 Coem les patates en una cassola cobertes d'aigua , un pessic de sal i un rajolí d'oli.

 En una paella amb 4 cullerades d'oli d'oliva daurem la cansalada talladeta a daus, i quan ja està cuita, i posem les dents d'alls filetejats, i una punteta de vitxo ( es optatiu) tot seguit hi posem les bledes ven escorregudes (Els alls es cremerien deseguida, si es deixen gaire, i després amarguen)

Afegim les patates cuites i escorregudes, mullem el conjunt amb una mica del brou de cocció de les patates. Si veiem que han de quedar massa seques.

Posem a punt de sal i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada