600- o- 700 gr. de faves netes
Un bon grapat de pésols.
2 salsitxes
2 tall de cansalada del coll
Un tros de botifarra negra
Una cullerada de llar, (també es pot fer amb oli)
Una ceba
Un porro
Dos grans d’all grossets
Un tall de sobrassada
PICADA
Una llesqueta de pa
8 o 9 ametlles torrades
Unes fulletes de menta
Una fulla de llorer
Un raget de brandi
Sal i pebre
A una paella amb el llar, fregir el pa, i els alls.
Guardar, amb una cassola, fregí la cansalada a
trossets, afegir-hi la ceba, i quan estigui
Posar-hi les faves i pésols, el llores sal pebre i un got gran
d’aigua.
2 salsitxes
2 tall de cansalada del coll
Un tros de botifarra negra
Una cullerada de llar, (també es pot fer amb oli)
Una ceba
Un porro
Dos grans d’all grossets
Un tall de sobrassada
PICADA
Una llesqueta de pa
8 o 9 ametlles torrades
Unes fulletes de menta
Una fulla de llorer
Un raget de brandi
Sal i pebre
A una paella amb el llar, fregir el pa, i els alls.
Guardar, amb una cassola, fregí la cansalada a
trossets, afegir-hi la ceba, i quan estigui
transparenta.
Posar-hi les salsitxes a trossets
petits, i tot seguit desfer-hi la sobrassada.
Posar-hi les faves i pésols, el llores sal pebre i un got gran
d’aigua.
Deixar-les una estoneta, i quan estiguin
casi cuites, fer una picada, amb els dos gran d’all,
les ametlles, la menta el pa fregit i un raget de
brandi i junt amb la botifarra negra afegir-ho a les
faves.
Deixar-ho 5 minuts mes, perquè agafi el gust de
casi cuites, fer una picada, amb els dos gran d’all,
les ametlles, la menta el pa fregit i un raget de
brandi i junt amb la botifarra negra afegir-ho a les
faves.
Deixar-ho 5 minuts mes, perquè agafi el gust de
la picada i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada