VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 25 de maig de 2022

FAVES AMB PICADA I SOBRASSADA



Ingredients

600- o- 700  gr. de faves netes

Un bon grapat de pésols. 

2 salsitxes

2 tall de cansalada del coll

Un tros de botifarra negra

Una cullerada de llar, (també es pot fer amb oli)

Una ceba

Un porro

Dos grans d’all grossets

Un tall de sobrassada

PICADA

Una llesqueta de pa

8 o 9 ametlles torrades

Unes fulletes de menta

Una fulla de llorer

Un raget de brandi

Sal i pebre

A una paella amb el llar, fregir el pa, i els alls.
 Guardar,  amb una cassola, fregí la cansalada a
 trossets, afegir-hi la ceba, i quan estigui

 transparenta.


 Posar-hi les salsitxes a trossets

 petits, i tot seguit desfer-hi la sobrassada.


 Posar-hi les faves i pésols, el llores sal pebre i un got gran
 d’aigua.
Deixar-les una estoneta, i quan estiguin
 casi cuites, fer una picada, amb els dos gran d’all,
 les ametlles, la menta el pa fregit i un raget de
 brandi i junt amb la botifarra negra afegir-ho a les
 faves.

 Deixar-ho 5 minuts mes, perquè agafi el gust de

 la picada i ja es pot servir. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada