VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 31 de maig del 2022

CASSOLETA DE PEIX AL FORN ( Econòmic)


 

Ingredients

Filets de lluç (pot ser congelat)

Palets de cranc

Ceba

Porro

Llorer

Alls

Una pastilla de brou concentrat de peix

Formatge ratllat

Un tronquet d’api

100 gr. De taquets de pernil

Sal – i – pebre

Farina

Bullir el lluç sense espina junt amb la pastilla de brou, la ceba, i l’àpid, i el llorer.

Aixafar el peix amb una forquilla, i guardar el brou.

Ratllar la ceba el porro, i sofregir, afegir-hi els ells i els palets de cranc, tallat ven petits, i els dauets de pernil.

Afegir-hi una culleradeta de farina, i deixar-la que es cogui una mica, sense deixar de remenar, sal i pebre i el brou, i fer com una beixamel. Afegir-hi el lluç ven aixafat.

Repartir-ho amb cassoletes individuals, posar-hi el formatge ratllat, i al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada