Ingredients
Filets de lluç (pot ser congelat)
Palets de cranc
Ceba
Porro
Llorer
Alls
Una pastilla de brou concentrat de peix
Formatge ratllat
Un tronquet d’api
100 gr. De taquets de pernil
Sal – i – pebre
Farina
Bullir el lluç sense espina junt amb la pastilla de brou, la ceba, i l’àpid, i el llorer.
Aixafar el peix amb una forquilla, i guardar el brou.
Ratllar la ceba el porro, i sofregir, afegir-hi els ells i els palets de cranc, tallat ven petits, i els dauets de pernil.
Afegir-hi una culleradeta de farina, i deixar-la que es cogui una mica, sense deixar de remenar, sal i pebre i el brou, i fer com una beixamel. Afegir-hi el lluç ven aixafat.
Repartir-ho amb cassoletes individuals, posar-hi el formatge ratllat, i al forn
VIQUI
Seguidors
dimarts, 31 de maig del 2022
CASSOLETA DE PEIX AL FORN ( Econòmic)
Etiquetes::
CASSOLETES DE PEIX
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada