8 Tallets d’emperador a tacs grossos
4 patates no massa grosses
2 pastanagues
Una ceba
Un grapat de
pèsols
Un grapat de mongetes tendres
2 grans d’all
Un got de brou de
peix
Farina - julivert
Oli – sal – i -
pebre
Bullir els pèsol,
les mongetes i les pastanagues, amb una mica de sal
( guardar el suc)
Tallar les
patates rodones, i passar-les per la paella, guardar a la cassola que s’ha de
fer el peix. Posar-hi totes les verdures .
En el mateix oli fregir
el peix enfarinat.
Sofregir la ceba,
i els alls trinxats.
Posar-ho tot a la cassola.
Posar-hi el brou de peix, i quan arrenqui el bull, posar-hi el peix 5
o 6 minuts.
Si fa falta
afegir-hi suc del de bullit les verdures.
Espolsar-hi
julivert trinxat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada