VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 10 de març del 2021

RAP AMB PESOLS I PICADA

 



 4 talls de rap

Una ceba.

4 cullerades de tomàquet fregit.

1 got de brou de peix

½ gotet de vi blanc

Una culleradeta petita de farina.

Un bon grapat de pèsols

Oli – sal – i – pebre

Una fulla de llorer.

PER LA PICADA

 3 dents d’all

7 o 8 ametlles torrades. ( si poden posar un parell de maries, a les hores, no posar-hi la farina)

Julivert


En una cassola sofregir la ceba, amb un polset de sal, vigil·lant que no es faci rosa.


Afegir-hi la farina, i deixar-la coure una mica.


Posar-hi la salsa de tomàquet i el vi blanc. Deixar uns moments que s’evapori el vi, i posar-hi el brou de peix, i els pèsols.


Afegir-hi la picada, deixar-ho un parell de minuts, perquè agafi be tot el gust,  posar-hi el rap, i deixar-ho 4 o 5 minuts.


Si fes falta afegir-hi una mica d’aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada