4 talls de rap
Una ceba.
4 cullerades de
tomàquet fregit.
1 got de brou de
peix
½ gotet de vi
blanc
Una culleradeta
petita de farina.
Un bon grapat de
pèsols
Oli – sal – i –
pebre
Una fulla de
llorer.
PER LA PICADA
3 dents d’all
7 o 8 ametlles
torrades. ( si poden posar un parell de maries, a les hores, no posar-hi la
farina)
Julivert
En una cassola
sofregir la ceba, amb un polset de sal, vigil·lant que no es faci rosa.
Afegir-hi la
farina, i deixar-la coure una mica.
Posar-hi la salsa
de tomàquet i el vi blanc. Deixar uns moments que s’evapori el vi, i posar-hi
el brou de peix, i els pèsols.
Afegir-hi la
picada, deixar-ho un parell de minuts, perquè agafi be tot el gust, posar-hi el rap, i deixar-ho 4 o 5 minuts.
Si fes falta
afegir-hi una mica d’aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada