Ingredients
Un pollastre
2 grans d’all
Una ceba
2 tomàquets
Un gotet de vi
blanc
Una pastilla de
brou concentrat
Oli – sal – i –
pebre
PER LA PICADA
Una llesqueta de
pa fregit, o un parell de maries
8 o 9 ametlles
torrades
2 grans d’all – i
– julivert
Salpebrar el
pollastre, i fregir els trossos, i guardar.
En el mateix oli
sofregir la ceba , i els 2 gran d’all trinxats.
Afegir-hi els
tomàquets ratllats, i deixar-ho coure 5 minuts.
Posar-hi el
pollastre, el vi, i la pastilla de brou desfeta amb una mica d’aigua.
Deixar-ho coure 10 o 12 minuts.
Fer la picada, i
afegir-la a la cassola. Deixar-ho coure una mica, fins que el pollastre estigui
ven cuit.
Jo hi baix barrejar una mica de pollastre també.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada