VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 28 d’agost del 2020

VÀRIES SALSES


SALSA DE PEBROTS DEL PIQUILLO

 Ingredients:

 Dos pebrots del piquillo 

 una ampolla de crema de llet 

 3 grans d’all 1 got de vi blanc 

 oli , sal , i pebre.

 Posar el pebrot a la paella amb oli , i els alls, donar-hi unes voltes i afegir-hi el vi , deixar que s’evapori una mica i posar-hi la crema de llet .

 Passar-ho tot per la batedora i servir calent per sobre el peix o carn . 

 SALSA DE FORMATGE 

– 1 Ingredients: 

 -1 porro 

 – 1 pastanaga

 – 1 pebrot verd 

 – 100 g. de taquets de formatge 

 – 50 g. de rocafort o blau 

 – 1 ceba 

 – 1 ampolla de crema de llet

 – 50 g. de mantega.

 Estofar una mica totes les verdures amb la mantega, afegir-hi el formatge, i ja fora del foc, triturar-ho tot junt amb la crema de llet

 SALSA DE REGIM

 Ingredients: 

- 1 o 2 rovells d’ou

 – el suc de ½ llimona 

 – un iogurt desnatat 

 – sal i pebre.

 MAIONESA SENSE OU

 Ingredients: 

 una tasseta de llet

 dues d’oli 

  3 o 4 grans d’all.

 Passar-ho tot per el mini pimer, fins que quedi lligat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada