VIQUI
Seguidors
divendres, 28 d’agost del 2020
VÀRIES SALSES
SALSA DE PEBROTS DEL PIQUILLO
Ingredients:
Dos pebrots del piquillo
una ampolla de crema de llet
3 grans d’all 1 got de vi blanc
oli , sal , i pebre.
Posar el pebrot a la paella amb oli , i els alls, donar-hi unes voltes i afegir-hi el vi , deixar que s’evapori una mica i posar-hi la crema de llet .
Passar-ho tot per la batedora i servir calent per sobre el peix o carn .
SALSA DE FORMATGE
– 1 Ingredients:
-1 porro
– 1 pastanaga
– 1 pebrot verd
– 100 g. de taquets de formatge
– 50 g. de rocafort o blau
– 1 ceba
– 1 ampolla de crema de llet
– 50 g. de mantega.
Estofar una mica totes les verdures amb la mantega, afegir-hi el formatge, i ja fora del foc, triturar-ho tot junt amb la crema de llet
SALSA DE REGIM
Ingredients:
- 1 o 2 rovells d’ou
– el suc de ½ llimona
– un iogurt desnatat
– sal i pebre.
MAIONESA SENSE OU
Ingredients:
una tasseta de llet
dues d’oli
3 o 4 grans d’all.
Passar-ho tot per el mini pimer, fins que quedi lligat.
Etiquetes::
SALSES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada