VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 8 d’abril del 2020

TRIPA DE VEDELLA



Ingredients; 

 - un tros de tripa 

 – 100 g. de xoric

 – 2 pastanagues 

 – 4 grans d’all 

 – 1 ceba

   - sal 

   - pebre negre

 Bullir la tripa u guardar-ne el suc.

 Es pot comprar bullida.

 Picada: ametlles torrades, als i julivert, una maria.

 Sufragi, la ceba, els alls, el xoric, les pastanagues, molt poc a poc Passar –ho pel mini pimer, i posar-ho junt amb la tripa bullida i tallada a trossos a una cassola.

 Passats 10 minuts, afegir-hi la picada i deixar-ho 5 minuts més. 

 Si fa falta afegir-hi una mica de suc de coure la tripa, o en tot cas desfer un quart de pastilla de caldo concentrat amb una mica d’aigua, i quan bulli, afegir-ho a la cassola.
 Si en sobra es molt bona fer-la amb sigrons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada