VIQUI

Seguidors
dimecres, 8 d’abril del 2020
TRIPA DE VEDELLA
Ingredients;
- un tros de tripa
– 100 g. de xoric
– 2 pastanagues
– 4 grans d’all
– 1 ceba
- sal
- pebre negre
Bullir la tripa u guardar-ne el suc.
Es pot comprar bullida.
Picada: ametlles torrades, als i julivert, una maria.
Sufragi, la ceba, els alls, el xoric, les pastanagues, molt poc a poc Passar –ho pel mini pimer, i posar-ho junt amb la tripa bullida i tallada a trossos a una cassola.
Passats 10 minuts, afegir-hi la picada i deixar-ho 5 minuts més.
Si fa falta afegir-hi una mica de suc de coure la tripa, o en tot cas desfer un quart de pastilla de caldo concentrat amb una mica d’aigua, i quan bulli, afegir-ho a la cassola.
Si en sobra es molt bona fer-la amb sigrons.
Etiquetes::
CAP I POTA (Menuts)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada