Ingredients:
- ½ de litre de llet
– 4 ous
– 8 magdalenes, o galetes, o melindros o el que
tingueu de restes d'algun pa de pesic.
– ratlladura de llimona
- ¼ de litre de nata
– 300g. de sucre
– panses de corinto
– albercocs i prunes tallat petit.
Sucre cremat:
Per fer el sucre cremat agafar 1 cullerada de suc de llimona i 1 cullerada d’aigua i sucre. També el podeu comprar ja preparat.
Posar tots els ingredients menys la nata i els fruits secs a la batedora i batre bé.
Muntar la nata a punt de neu.
Barrejar-ho tot, i posar-hi els fruits secs.
Posar tots els ingredients menys la nata i els fruits secs a la batedora i batre bé.
Muntar la nata a punt de neu.
Barrejar-ho tot, i posar-hi els fruits secs.
Posar el sucre cremat al fons d’un motlle allargat, avocar-hi la barreja i posar uns 40 minuts al forn.
Aquest puding, va bé per poder aprofitar restos que s'hagin assecat d'alguna pasta.
Si al forn es torrava massa de sobre, posar-hi un tros de paper de plata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada