VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 3 d’abril del 2020

PÚDING DE FRUITS SECS



Ingredients:

 - ½ de litre de llet 

 – 4 ous 

 – 8 magdalenes, o galetes, o melindros o el que
 tingueu de restes d'algun pa de pesic.

 – ratlladura de llimona
 
 - ¼ de litre de nata 

 – 300g. de sucre
 
 – panses de corinto
 
 – albercocs i prunes tallat petit.

 Sucre cremat:
Per fer el sucre cremat agafar 1 cullerada de suc de llimona i   1 cullerada d’aigua i sucre. També el podeu comprar ja preparat.

 Posar tots els ingredients menys la nata i els fruits secs a la batedora i batre bé.

 Muntar la nata a punt de neu.

 Barrejar-ho tot, i posar-hi els fruits secs.

 Posar el sucre cremat al fons d’un motlle allargat, avocar-hi la barreja i posar uns 40 minuts al forn.

Aquest puding, va bé per poder aprofitar restos que s'hagin assecat d'alguna pasta.

Si al forn es torrava massa de sobre, posar-hi un tros de paper de plata. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada