VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 5 de febrer del 2020

SOPA DE RESTES DE CARN



Ingredients:

 - Suc de bullir verdures

 – un os petit de pernil o una corna de pernil 

– 1 patata

 – ½ ceba

 - una pastanaga 

 – un grapadet d’arròs 

– restos de carn, ( tan si es fregida com rostida )

 - un raget d’oli. 

Agafar el caldo de verdures, i posa’l al foc amb la patata feta a trossos, la ceba partida, i l’os de pernil. Fer-ho bullir ½ hora. 

Treure l’os o corna de pernil, i passar-ho pel mini pimer, tornar a posar al foc i posar-hi l’arròs i els restes de carn que tinguem tallat petit i deixar que es cogui 15 minuts. 

Un cop fet posar-hi un raig d’oli.

 Si teniu quatre cigrons o mongetes cuites també si poden posar (sense triturar ), o un grapadet de formatge ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada