VIQUI
Seguidors
divendres, 14 de febrer del 2020
CALAMARS FARCIT DE GAMBETES
3 Calamar
½ k. De gambes, pelades.
3 ous durs
1 gotet de vi blanc
1 gotet d’aigua
1 ceba 1 pot de tomàquet gran Brou de peix, o una pastilla de brou.
Oli – sal – pebre.
PICADA
Una maria, ametlles, all, i julivert
Netejar bé el calamar, separen les potes, i guardar-les.
Trinxar la ceba, i sofregir la ceba, afegir-hi el tomàquet, quan la ceba estigui transparent, i deixar . Treure la meitat del sofregit.
A la paella o cassola, hi afegirem les potes del calamar, trinxadetes, els ous durs picats el got de vi i la pastilla de brou.
Deixar fer la xup...xup...fins que s’evapori el vi, remenant perquè no s’enganxi. Salpebrar., amb molta cura perquè ja hi ha la pastilla de brou
Omplir els calamar amb aquest sofregit. Tancar-lo amb un escuradents. Posar el sofregit que hem guardar, i els calamar.
Fer la picada, i desfer-la, amb un gotet d’aigua, afegir-la a la cassola,i anar movent amb cura que no s’enganxi.
Etiquetes::
CALAMAR
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada