VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 11 de juny del 2019

MANDONGUILLES AMB SÍPIA



INGREDIENTS:

- 12 Mandonguilles

– ½ k de sípia

– una ceba

– 1 pot petit de tomàquet

– ½ got de vi blanc

– 100 g de pèsols

– ( també es pot fer amb bolets )

– brou de peix.

PER LA PICADA:

Un tros de pa fregit 2 grans
d’all
10 ametlles torrades
un raget de brandi, julivert .

PER LES MANDONGUILLES:

 - 200 g de carn de porc
– 200 g de vedella
– 1 ou
– una molla de pa sucada amb llet i escorreguda
– alls, julivert , sal , i pebre

Fregir les mandonguilles i guardar-les. Trinxar la ceba ben petita i sofregir-la, ruixar amb el vi , i quan s’hagi evaporat , posar-hi la sípia, deixar-ho coure ¼ d’hora i posar-hi el tomàquet triturat.

Quan ja estigui cuit posar-hi els pèsols, i les mandonguilles, i bolets (optatiu)

Cobrir-ho justet amb el brou de peix i que bulli poc a poc 20 minuts més.

Fer la picada i desfer-la amb el brandi i afegir-la a la cassola i deixar que cogui 5 o 10 minuts més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada