VIQUI
Seguidors
dimarts, 11 de juny del 2019
MANDONGUILLES AMB SÍPIA
INGREDIENTS:
- 12 Mandonguilles
– ½ k de sípia
– una ceba
– 1 pot petit de tomàquet
– ½ got de vi blanc
– 100 g de pèsols
– ( també es pot fer amb bolets )
– brou de peix.
PER LA PICADA:
Un tros de pa fregit 2 grans
d’all
10 ametlles torrades
un raget de brandi, julivert .
PER LES MANDONGUILLES:
- 200 g de carn de porc
– 200 g de vedella
– 1 ou
– una molla de pa sucada amb llet i escorreguda
– alls, julivert , sal , i pebre
Fregir les mandonguilles i guardar-les. Trinxar la ceba ben petita i sofregir-la, ruixar amb el vi , i quan s’hagi evaporat , posar-hi la sípia, deixar-ho coure ¼ d’hora i posar-hi el tomàquet triturat.
Quan ja estigui cuit posar-hi els pèsols, i les mandonguilles, i bolets (optatiu)
Cobrir-ho justet amb el brou de peix i que bulli poc a poc 20 minuts més.
Fer la picada i desfer-la amb el brandi i afegir-la a la cassola i deixar que cogui 5 o 10 minuts més
Etiquetes::
CASSOLETES DE PEIX
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada