VIQUI

Seguidors
divendres, 7 de juny del 2019
CONSELLS PRÀCTICS SOBRE PEIX
PER MARINAR SALMÓ
Suc de llimona
vi blanc sec
sal - oli - farina
pebre i eneldo
En una bandeja, o taper, posar Posar-hi el suc de la llimona, el vi, i una mica de sal.
Posar-hi el a salmó a trossos i que el cobreixi el suc .
Deixar-ho 24 hores a la nevera, i.
Treure’l, i secar-lo amb un drap net, o paper de cuina, enfarinar-lo, i ja es pot fregir.
PER TOTA CLASSES DE PEIX
És molt semblant
Ingredients:
- ½ litre d’oli
– 1 got de vi blanc
– pebre vermell
- llorer
– 4 grans d’all
– 2 cullerades d’aigua.
Posar un bon raig d’oli, els alls aixafats, la fulla de llorer trencada, el vi,el pebre vermell, i l’aigua, barrejar bé i deixar macerar el peix amb aquesta barreja tota una nit. Després enfarinar el peix i fregir.
Etiquetes::
CONSELLS PRÀCTICS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada