VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 7 de juny del 2019

CONSELLS PRÀCTICS SOBRE PEIX





PER MARINAR SALMÓ

Suc de llimona

vi blanc sec

sal - oli - farina

pebre i eneldo

En una bandeja, o taper, posar Posar-hi el suc de la llimona, el vi, i una mica de sal.

Posar-hi el a salmó a trossos i que el cobreixi el suc .

Deixar-ho 24 hores a la nevera, i.

Treure’l, i secar-lo amb un drap net, o paper de cuina, enfarinar-lo, i ja es pot fregir.

PER TOTA CLASSES DE PEIX

És molt semblant

Ingredients:

- ½ litre d’oli

– 1 got de vi blanc

– pebre vermell

- llorer

– 4 grans d’all

– 2 cullerades d’aigua.

Posar un bon raig d’oli, els alls aixafats, la fulla de llorer trencada, el vi,el pebre vermell, i l’aigua, barrejar bé i deixar macerar el peix amb aquesta barreja tota una nit. Després enfarinar el peix i fregir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada