VIQUI

Seguidors
dimecres, 29 de maig del 2019
COCA DE PASTANAGA
Ingredients:
- 4 ous batuts
- 1 got dels d'aigua d'oli de gira-sol
- 1 got dels d'aigua de sucre
- 2 gots dels d'aigua de farina de blat
- 2 culleradetes de canyella
- 3 o 4 pastanagues ratllades
- 1 got dels d'aigua de nous picades
- 1 rajolí de licor ( anís, ratafia o vi dolç)
- 1 sobre de llevat químic
- PREPARACIÓ:
En un vol batre els ous amb el sucre.
Afegir-hi els líquids, la farina barrejada amb el llevat, i la canyella es barregen una mica i després es tiren la resta d'ingredients amb la pastanaga ratllada i l'ajuda d'una espàtula es barreja tot bé.
El forn ha d'estar pre escalfat a 180 g º, s’aboca a un motlle untat de mantega i farina o es cobreix amb paper especial per a forn, es tira la massa i al forn a la mateixa temperatura uns 50 min. Be això depèn del forn.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada