VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 29 de maig del 2019

COCA DE PASTANAGA




Ingredients:

- 4 ous batuts

- 1 got dels d'aigua d'oli de gira-sol

- 1 got dels d'aigua de sucre

- 2 gots dels d'aigua de farina de blat

- 2 culleradetes de canyella

- 3 o 4 pastanagues ratllades

- 1 got dels d'aigua de nous picades

- 1 rajolí de licor ( anís, ratafia o vi dolç)

- 1 sobre de llevat químic


- PREPARACIÓ:

En un vol batre els ous amb el sucre.

Afegir-hi els líquids, la farina barrejada amb el llevat, i la canyella es barregen una mica i després es tiren la resta d'ingredients amb la pastanaga ratllada i l'ajuda d'una espàtula es barreja tot bé.

El forn ha d'estar pre escalfat a 180 g º, s’aboca a un motlle untat de mantega i farina o es cobreix amb paper especial per a forn, es tira la massa i al forn a la mateixa temperatura uns 50 min. Be això depèn del forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada