VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 22 de novembre del 2018

CONSELLS PRÀCTIC SOBRE PEIX






 Calamar : Perquè els calamars quedin més flonjos i esponjosos, barrejar una culleradeta  de carbonat a la farina de  arebossar

 EL BACALLÀ. Perquè el bacallà quedi ben ros i cruixen, enfarinar-lo i deixar-lo un ratet i al moment de fregir-lo, torna’l a enfarinar i es fregeix fregir

 El peix , quedarà més gustós i suau si es posa 2 hores avant de cuinar amb una mica de llet

 Al fregir sardines , evitaràs que faci tanta olor si al començar fregeixes un ramet de julivert en l’oli que tens de fregir les sardines

 Una vegada net el peix, augmentarà el sabor si li poses unes gotes de llimona

 El llenguado que sempre acostumem a pelar , es molt més gustós si es cou amb la seva pell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada