VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 9 de juliol del 2018

TARTA DE PINYA



Ingredients

- 10 rotllanes de pinya

– 3 ous

– 3 cullerades de sucre

– 100 g de farina

– ½ sobre de llevadura

– 100 g. de sucre moreno

– 40 g. de mantega

– 1 taronja

– 1 kiwi

– 1 pessic de sal

– fulles de menta.

Posar a fondre amb una paella, el sucre moreno junt amb la mantega fins que quedi un caramel de color fosc.
Tallar les rotllanes de pinya per la meitat i cobrir el motlle.

Trencar els ous i posar-los a on bol. Afegir-hi el sucre i muntar-los amb les varilles elèctriques
Afegir-hi la farina, la, llevadura, i la sal, i remenar amb compte. Afegir-hi una mica de suc de pinya i barrejar.

Avocar-ho tot sobre la pinya i posar-ho al forn a 200ºg durant 25 minuts. Un cop fet el pastís voltar-la sobre una safata per donar-li la volta. 

Pelar la taronja i el kiwi fer-los a tallets i decorar amb les fulles de menta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada