Ingredients:
- 2 carbassons mitjans
- 1 ceba petita
- 30 g de farina
- 35 g de formatge parmesà ratllat
- 2 culleradetes de julivert fresc picat
- 25 g de pa ratllat
- 50 g. de pernil trinxat
- 1 ou
- Oli d'oliva
- Sal, i pebre
En un plat ratllem amb el ratllador gruixut els carbassons amb la pell i la ceba.
Posem en un col•lador i amb les mans anem esprement bé l’aigua que deixa anar el carbassons i la ceba per extreure tot el líquid que puguem.
Barregem el carbassó, la ceba, la farina, el formatge ratllat, el julivert picats i el pa ratllat, l'ou batut en un bol gran.
Si veieu que queda una miqueta massa suau, afegir-hi una cullerada de pa ratllat.
En una paella escalfar l’oli, i anar fregint a cullerades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada