CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

divendres, 8 de juny de 2018

BUNYOLS DE CARBASSÓ




Ingredients:

- 2 carbassons mitjans

- 1 ceba petita

- 30 g de farina

- 35 g de formatge parmesà ratllat

- 2 culleradetes de julivert fresc picat

- 25 g de pa ratllat

- 50 g. de pernil trinxat

- 1 ou

- Oli d'oliva

- Sal, i pebre

En un plat ratllem amb el ratllador gruixut els carbassons amb la pell i la ceba.

Posem en un col•lador i amb les mans anem esprement bé l’aigua que deixa anar el carbassons i la ceba per extreure tot el líquid que puguem.

Barregem el carbassó, la ceba, la farina, el formatge ratllat, el julivert picats i el pa ratllat, l'ou batut en un bol gran.

Salpebrar-ho, i amassar-ho bé.

 Si veieu que queda una miqueta massa suau, afegir-hi una cullerada de pa ratllat.
En una paella escalfar l’oli, i anar fregint a cullerades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada