VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 14 d’octubre del 2017

ROTLLETS DE PERNIL I FORMATGE AL FORN





Ingredients:

- 6 lamines de formatge suau

– 12 talls de pernil dolç

– 6 trossos de pa de motlle

- ½ litre de llet

– 2 cullerades de brandi

– 1 sobre de formatge parmesà

– sal, i pebre.

Beixamel per napa els rotlles.

Treure les crostes del pa i fer-ne 4 trossos de llarc, de cada llesca.

Barrejar la llet , la sal , el pebre, i el brandi.

Agafar el pernil i posar-hi ½ lamina de formatge, agafar dos bastonets de pa sucats amb la llet, posar-los a sobre del pernil, i enrotllar com si fossin canelons.

Untar una safata amb mantega i col·locar els rotlles a sobre.

Posar-hi la beixamel, i el formatge parmesà . 

Posar-los al forn a daurar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada