VIQUI
Seguidors
divendres, 6 d’octubre del 2017
PASTIS D'ALBERGÍNIA
PASTIS D'ALBERGÍNIA
Ingredients para 8 persones:
3 albergínies
400 gr. de gamba pelada
6 ous
250 cc .de crema de llet
sal, pebre
oli d’oliva
PER LA SALSA DE PEBROTS:
1cullerada de ceba fregida
5 pebrots del piquillo amb el seu suc
sal, pebre
crema de llet.
PER PREPARAR LA SALSA DE PEBROTS
Par preparar la salsa de pebrots posem la ceba fregida, els pebrots, el seu suc i una mica de crema de llet (uns 50cc), sal, pebre lo batem bé, afegim més crema de llet fins a obtenir la salsa del espessor desitjada
Tallem les albergínies a daus no gaire grans, salem i deixem que suïn mitja hora, eixuguem bé i les posem en una paella amb l'oli calent, deixar que es coguin uns 10-15 minuts.
Afegim les gambes.
Deixem un parell de minuts y retirar del foc.
batre els ous amb la crema de llet i hi afegim la barreja de la paella, salpebrem i ho aboquem en un motlle tipus cake que haurem forrat amb film transparent.
Introduïm al microones a mitja potència uns 25minutos, o fins que qualli.
Deixem que es vagi refredant el pastís i el servim amb la salsa de pebrots.
Etiquetes::
PASTISSOS SALATS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada