CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

divendres, 6 d’octubre de 2017

PASTIS D'ALBERGÍNIA

Resultat d'imatges de pastis d'albergínia la sirena



PASTIS D'ALBERGÍNIA

Ingredients para 8 persones:

3 albergínies

400 gr. de gamba pelada

6 ous

250 cc .de crema de llet

sal, pebre

oli d’oliva

PER LA SALSA DE PEBROTS:

1cullerada de ceba fregida

5 pebrots del piquillo amb el seu suc

sal, pebre

crema de llet.

PER PREPARAR LA SALSA DE PEBROTS

Par preparar la salsa de pebrots posem la ceba fregida, els pebrots, el seu suc i una mica de crema de llet (uns 50cc), sal, pebre lo batem bé, afegim més crema de llet fins a obtenir la salsa del espessor desitjada

Tallem les albergínies a daus no gaire grans, salem i deixem que suïn mitja hora, eixuguem bé i les posem en una paella amb l'oli calent, deixar que es coguin uns 10-15 minuts.
Afegim les gambes.
Deixem un parell de minuts y retirar del foc.


batre els ous amb la crema de llet i hi afegim la barreja de la paella, salpebrem i ho aboquem en un motlle tipus cake que haurem forrat amb film transparent.

Introduïm al microones a mitja potència uns 25minutos, o fins que qualli.


Deixem que es vagi refredant el pastís i el servim amb la salsa de pebrots.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada