VIQUI
Seguidors
divendres, 20 d’octubre del 2017
LLUÇ O RAP AMB PÈSOLS
INGREDIENTS:
- Lluç o rap
– pèsols
– ½ got de vi blanc
– alls
– tomàquet
– un polset de farina
– all , i, julivert
– oli i sal.
Sufragi els alls afegir-hi una mica de tomàquet i deixar-ho sufragi una mica, afegir-hi la farina, i ruixar-ho amb el vi, deixar que s’evapori un parell de minuts.
Posar-hi aigua i els pèsols, quan arrenqui el bull posar-hi el lluç o rap i fer-ho bullir a foc viu 3 ó 4 minuts.
Posar-hi els alls i julivert trinxat per sobre Servir ben calent.
Etiquetes::
CASSOLETES DE PEIX
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada