VIQUI
Seguidors
dimecres, 6 de setembre del 2017
ROTLLETS DE PATATA
ROTLLETS DE PATATA
1 k. De patates
50 g. d’avellanes torrades
75 g. de mantega.
50 g. de formatge ratllat
4 talls de pernil dolç
1 rovell d’ou
1 llimona
Sal – i – pebre
Bullit les patates amb una mica de sal.
Aixafar be les patates jo ho faig amb la varilla de les sopes més aviat ha de quedar consistent.
Barrejar-hi, la meitat de la mantega, el rovell d’ou, i el suc de la llimona. Posar-hi una mica de pebre blanc.
Sobre un drap humit ( no moll) posar-hi cullerades de la barreja, i aplanar-la bé donant una forma quadradets.
Posar-hi un tros de pernil dolç que cobreixi la patata, i posar-hi les avellanes, barrejades amb l'altre meitat de la de mantega.
Enrotllar-ho amb l’ajuda del drap.
Untar una safata amb mantega, i posar-hi els rotllets de patata, una mica de mantega, espolsar-hi el formatge ratllat, i posar-ho a gratinar al forn.
Si pot espolsar una mica de romaní per sobre
Etiquetes::
PATATES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada