VIQUI
Seguidors
dimarts, 19 de setembre del 2017
PUDIN DE MATÓ I PINYA
PUDIN DE MATÓ I PINYA
1 lata de pinya
250 g. de sucre
250 g. de mató
150 g. de nata
2 ous
1 llimona
2 cullerades de 43 u algun altre licor
3 fulles de cua de peix
1 taronja.
Passar per la batedora 4 rodanxes de pinya i el suc de la llimona fins a obtenir el puré.
Afegeix el mató i bat-lo uns minuts més.
Dissol les fulles de cua de peix en 1/2 got de suc de pinya calent; afegeix-ho a la barreja anterior remenant contínuament.
Barreja en un pot, al bany Maria, els rovells amb el sucre i treballa'l fins que estiguin cremoses.
Fora del foc, incorpora el puré de 1 pinya i mató, la ratlladura de la taronja, el 43, la nata i les clares muntades a punt de neu.
omplir amb aquesta barreja una flamera u motllo, untat amb mantega i deixa-ho a la nevera durant 24 hores.
Serveix-ho desemmotllat i adornat amb les rodanxes de pinya restants.
Etiquetes::
PASTISSOS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada