PER FER SABÓ
He mirat a molts llocs, i tots eren diferent, al final ho he fet a la meva manera, tot i que he esperat a fer-lo servir, per saber si anava bé abans de publicar-ho al BLOC, i la veritat que va molt bé.
300 g. de sosa
1 litre d’oli reciclat de fregir
1 litre d’aigua
1 litre de sabé líquid de rentar plats
3 tassetes petites de vinagre
3 tassetes de perborat
3 tassetes de suavitzant.
8 litres d’aigua
Agafar un gibrell o galleda de plàstic una mica gran, i un bastó llarg.
Posar-hi la sosa càustica, amb un litre d’aigua, i remenar fis que es dissolgui la sosa.
Afegir-hi l’oli, el sabó líquid seguir remenant.
Afegir-hi tots els ingredients, menys l’aigua, dons l’aigua, si ha d’anar posant a mida que es vagi endurin, i remenar molt sovint.
Primer quedarà bastant espès, anar-hi afegint aigua cada vegada que es prengui, i remenar, així fins que hi hagis posat els 8 litres, que et quedarà com una maionesa.
El més important és remenar tantes vegades com puguem, sempre amb el bastó, duran 2 o 3 dies, fins que ja no hi hagin grumolls, i quedi una pasta fina.
Passats 3 o 4 dies ja es pot fer servir, i posar en botelles per guardar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada