VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 1 d’agost del 2017

POLLASTRE FARCIT




Ingredients:

1 pollastre mitjà (1k. ½ ) 

 200 gr de salsitxes

 50 gr. de pinyons

 1 ou dur

 200 gr. de prunes

 Una cullerada de llar

 1 ceba

 1 tomàquet

 2 fulles de llorer

 oli , sal, i pebre.

 Apart el suc d’una llimona

 1 copa de brandi

 Brou.

Fregir cada cosa per separat,  les salsitxes a trossos , després els pinyons i finalment les prunes.

Agafar tot el que em fregit i l’ou dur ben trinxat i omplir el pollastre que ja tindrem salpebrat de dins, apretem bé amb una cullera, i al mateix temps posar-hi l'oli de fregir els ingredients. ( si sobra farsa guardar-la per posar al costat al servir )

 Cosir-ho bé. posar oli a una safata d’anar al forn, i posar-hi el pollastre també salpebrat de fora, i posar-ho al forn junt amb el llorer, la ceba i el tomàquet.


 Quan ja es vagi fen ros , anar- ho mullant amb els brou, el suc de llimona, i el brandi tot barrejat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada