Ingredients:
- 1 k. de faves pelades
– 1 ceba grossa
– 4 o 5 grans d’all
– 200 g de botifarra negre
-200g. de cansalada del coll
– 50 g . de pernil salat
– 3 fulles de llorer
– 1 gotet de vi blanc sec
– 1 got d’aigua
– 1 cullerada de pebre vermell
– oli – sal i pebre negre.
Tallar la cansalada a trossos i posar-la a la cassola amb oli, el
llorer i deixar-la sofregir el temps de tallar la ceba i afegir-la junt amb els
alls a la cassola.
Deixar-ho sofregir una mica,i posar-hi el pebre vermell el
vi i l’aigua. Posar-hi les faves, sacsejar bé la cassola tapar-ho bé i deixar
que cogui ¾ d’hora amb cassola normal i ½ hora si és de pressió.
Destapar afegir-hi la botifarra a trossos i
deixar que coguin 5 minuts més
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada