VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 5 de juliol del 2017

PASTÍS DE PASTANAGA:




2 ous grossos

El suc d’una taronja

150 ml d’oli de gira-sol

150 g de sucre de canya integral

200 g de pastanaga ratllada

200 g de farina de força

50 g de nous

100 g de panses (sense llavors)

1 sobre de llevat en pols

Un polset de canyella mòlta

Un polsim de sal

Ratlladura d’una taronja

Pre-escalfar el forn a 175 ºC.
Barrejar la farina, el llevat la sal i la canyella (ingredients secs).

En un bol, batre els ous i el sucre de canya
Afegir-hi l’oli de gira-sol i les pastanagues rallades (ingredients humits) i mesclar bé.

Afegir les panses i les nous picades grollerament, la ratlladura d’una taronja. Tornar a mesclar.

Afegir els ingredients humits als secs i mesclar de baix a dalt amb una espàtula, poc a poc

Untar el motlle que vulguem fer servir amb mantega, enfarinar-lo, retirar l’excés de farina i posar-hi la massa anterior.

Enfornar durant 5 minuts, baixar la temperatura a 160 ºC i acabar de coure de 30 a 45 minuts, temps que dependrà del forn que tinguem i del motlle que haguem fet servir.

Per saber si el pastís de pastanaga està prou cuit, clavar-li un escuradents al mig i, si surt net, voldrà dir que està prou fet.

En apagar el forn, deixar refredar el pastís de pastanaga a dins amb la porta mig oberta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada