Ingredients: 3 patates grosses
– 1 ceba
– 4 ous
– oli i sal
Per farcir:
- 4 talls de sobrassada
- 4 talls de sobrassada
– 4 llesquetes de formatge del que es desfà.
(Es pot fer amb bacon tallat i passat per la paella, i el formatge, o també amb pernil dolç i el formatge.
Això és segons el gust de cadascú)
(Es pot fer amb bacon tallat i passat per la paella, i el formatge, o també amb pernil dolç i el formatge.
Això és segons el gust de cadascú)
Tallar les patates i la ceba com de costum per fer la truita, fregir-les.
Amb la meitat de les patates fer un truita amb 2 ous.
Guardar.
Fer l’altre truita, però només per un costat. Al donar-li la primera volta, quan queda l’ou i la patata sense coure, a sobre repartir la sobrassada i el formatge.
Posar-hi la truita que ja tenim, feta, tapar-ho i abaixar el foc. Deixar-ho 5 minuts i ja es pot servir.
No es té de deixar coure massa perquè no s’assequi.
No es té de deixar coure massa perquè no s’assequi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada