VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 2 de juny del 2016

MUS DE TORRÓ DE XIXONA






Ingredients (per a 4 persones)

300 gr de torró de Xixona ( Una barra )

300 ml de llet

220 ml de nata

50 gr de sucre

2 rovells d'ou

Esmicolem el torró, reservem.

Barregem els rovells amb el sucre ven batuts i guardar-los

Barregem, la Llet i el torró i farem bullir a una cassola remenat contínuament, amb les varilles de les sopes, també es pot fer amb el mini pimer.

Ha de quedar tot ven desfet. Treure la cassola del foc, i quan ja no bulli, posar-hi els rovells que hem batut amb el sucre, i tornar-ho a posar al foc ven baix, sense deixar que bulli perquè es tallaria, i remenant sempre fins que espesseixi

Es millor preparar-ho el dia anterior que s’ha de servir, i guardar-ho a la nevera.

Si al anar a presentar-ho s’ha fer una mica de capa a sobre, treure-la amb molta cura.

Posar la crema a una copa.

Muntar la nata amb el sucre, i acabar d’omplir les copes que ja tenim amb la crema i sevir.

Es pot adornar, amb un polset de cafè soluble, o amb fideus de xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada