Ingredients (per a 4 persones)
300 gr de torró de Xixona ( Una barra )
300 ml de llet
220 ml de nata
50 gr de sucre
2 rovells d'ou
Esmicolem el torró, reservem.
Barregem els rovells amb el sucre ven batuts i guardar-los
Barregem, la Llet i el torró i farem bullir a una cassola remenat contínuament, amb les varilles de les sopes, també es pot fer amb el mini pimer.
Ha de quedar tot ven desfet. Treure la cassola del foc, i quan ja no bulli, posar-hi els rovells que hem batut amb el sucre, i tornar-ho a posar al foc ven baix, sense deixar que bulli perquè es tallaria, i remenant sempre fins que espesseixi
Es millor preparar-ho el dia anterior que s’ha de servir, i guardar-ho a la nevera.
Si al anar a presentar-ho s’ha fer una mica de capa a sobre, treure-la amb molta cura.
Posar la crema a una copa.
Muntar la nata amb el sucre, i acabar d’omplir les copes que ja tenim amb la crema i sevir.
Es pot adornar, amb un polset de cafè soluble, o amb fideus de xocolata
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada